Καλως ήρθατε στην Αχτοίδα

 

Η Αχτοίδα δημιουργήθηκε στην Ηλιούπολη με όραμα την άρτια οργανωμένη παροχή υπηρεσιών στο χώρο της  Λογοθεραπείας, της Εργοθεραπείας, της Ειδικής Αγωγής και της Ψυχολογικής Υποστήριξης παιδιών, εφήβων και ενηλίκων.Πρόκειται για ένα σύγχρονο κέντρο πρόληψης, αξιολόγησης, διάγνωσης και θεραπευτικής παρέμβασης,  στελεχωμένο από μια άψογα εναρμονισμένη επιστημονική ομάδα με άρτια εκπαίδευση και με πολυετή εμπειρία στο χώρο της Ειδικής Αγωγής. . Η ποιότητα των υπηρεσιών υπερέχει μέσα σε ένα άρτια εξοπλισμένο χώρο και σε ένα ευχάριστο περιβάλλον.
Η θεραπευτική μας προσέγγιση στηρίζεται στη μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων του παιδιού, του εφήβου και του ενήλικα με την ανάπτυξη των ικανοτήτων και δεξιοτήτων του, με απώτερο στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του. Στις υπηρεσίες του κέντρου εντάσσονται επίσης, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ατόμου, επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων οι οποίοι δραστηριοποιούνται με στόχο την ολιστική προσέγγιση και πολύπλευρη αντιμετώπιση των δυσκολιών του παιδιού και του ενήλικα.


Με βάση την έγκαιρη διάγνωση και αξιολόγηση των δεξιοτήτων του ατόμου, σχεδιάζεται και οργανώνεται στη συνέχεια ένα εξατομικευμένο θεραπευτικό πρόγραμμα πολυεπίπεδης παρέμβασης  προσανατολισμένο στην επιτυχία.Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να ενημερωθείτε για την ομάδα μας, τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, τις εγκαταστάσεις μας καθώς και για θέματα γύρω από τη Λογοθεραπεία, την Ειδική Αγωγή, τις Μαθησιακές Δυσκολίες και την Ψυχολογική Υποστήριξη παιδιών, ενηλίκων και οικογένειας.

Τα νέα μας
Ηλιαχτοίδες τεύχος 3
Μένουμε Σπίτι, μένουμε κοντά! Το τρίτο τεύχος της εφημερίδας μας κυκλοφόρησε!

Ηλιαχτοίδες τεύχος 2
Το δεύτερο τεύχος της εφημερίδας μας κυκλοφόρησε!
Ηλιαχτοίδες τεύχος 1
Το πρώτο τεύχος της εφημερίδας μας κυκλοφόρησε!